Takip Et

SON DAKİKA

Çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecek

25 Kasım 2016, Cuma 14:49

     


Baykuş Çocuk Tiyatrosu, Efeler Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda, ‘Kırmızı Başlıklı Kurt’ oyununu sergileyecek. 30 Kasım Çarşamba günü sergilenecek oyunda çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecek.

‘Kırmızı Başlıklı Kız’ masalının özgün bir uyarlaması olan Kırmızı Başlıklı Kurt oyununda; Amy yani Kırmızı Başlıklı Kız ormanda yolunu kaybeder ve ormanda yalnız kalmış bir ağaçla karşılaşır. Ağaç ona yardım ederek peşindeki kurttan kurtarmak için bir plan yapar. Kurt ise iki oyuncu tarafından oynanır ve yarısı iyi, yarısı kötü karakterlidir. Böylece çocuğa iyinin ve kötünün bağımsız kavramlar olmadığı, birlikte var olduğu öğütlenir. Amy kurtulmak için kurdun iyi tarafından yardım alır. Böylece sorunları alt etmek için tek başına mücadelenin yetmeyeceği vurgulanır.

30 Kasım Çarşamba günü Efeler Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda sergilenecek olan oyun 40 dakika sürecek. 10.00- 11.00-14.00-19.00 seansı olan oyunun biletleri Sıla Kitabevi’nden temin edilebilecek. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler