Takip Et

SON DAKİKA

Yenipazar Anadolu Lisesi öğrencileri, kardeşlerine el uzattı

30 Kasım 2016, Çarşamba 16:20

     


Yenipazar Anadolu Lisesi öğrencileri, başlattıkları “Kardeşlerimizle El Ele” projesi kapsamında Atça Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yenipazar Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi Temsilcisi Emrehan Albayrak’ın geliştirdiği “Kardeşlerimizle El Ele” adlı proje, okul öğrencileri ve öğretmenleri tarafından büyük ilgi gördü. Üç haftadır çeşitli etkinliklerle sürdürülen projeye Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayşe Acar da destek verdi.

Proje kapsamında Atça Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine kazak, yiyecek-içecek alındı. Yenipazar Anadolu Lisesi Müdürü Güliz Açan Sarıoğlu, Yenipazar Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Mahmut Öz, Hasan Argun ve Enes Namık Tosun, Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Emrehan Albayrak, Yenipazar Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Başkanı Ceren Ece Oğuz ve kulüp öğrencileri, merkezi ziyaret ederek alınan hediyeleri teslim etti.

PALYAÇOLU EĞLENCE

Yenipazar Anadolu Lisesi öğrencileri, rehabilitasyon merkezindeki öğrencilerle güzel vakit geçirdi. Palyaço ile eğlenen öğrenciler, kendilerini ziyaret eden kafileye teşekkür etti. Projeye katılarak destek veren herkese minnettar olduğunu ifade eden Emrehan Albayrak, “Okulum adına bu projeye yardımcı olan ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. Yenipazar Anadolu Lisesi olarak daha çok projeye imza atacağımı söylemek istiyorum. İlerideki haftalarda şehit ve gazi ailelerini de ziyaret edeceğiz” dedi. (ERDAL AYDIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler