Takip Et

SON DAKİKA

Çine 2. modern düğün salonuna kavuştu

30 Haziran 2017, Cuma 10:11

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 ay önce temeli atılan Çine Çok Amaçlı Düğün Salonu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun katılımı ile Çinelilerin hizmetine açıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Çine Yeni Mahallede bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi Yeni Park Spor Kompleksi ve Sosyal Tesisinin hemen yanındaki alana 6 ay önce temeli atılan, 300 kişilik kapalı ve 500 kişilik açık düğün salonu, 180 metrekarelik Fuaye alanı, 115 metrekarelik Çok Amaçlı Salon ve 60 araçlık misafir otoparkı olan Çine Çok Amaçlı Düğün Salonu hizmete açıldı. Açılış törenine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Aydın Eski Milletvekili Mehmet Fatih Atay, CHP İlçe Başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

ÇİNE'DE, ÇERÇİOĞLU İZDİHAMI

Çineliler, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yoğun ilgi gösterirken, Çerçioğlu hayranları kendisi ile selfi çekilebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte düğün salonu halka tanıtıldı. Etkinlikte davetlilere yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. İki çift dansçı küçük bir dans gösterisi sundu. Başkan Çerçioğlu’nun erkek dansçı ile mini dans gösterisi ise büyük alkış topladı.

 

“ÇİNE’YE İKİ KAT DAHA YATIRIM YAPMAYI HEDEFLİYORUZ”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Çinelilerin daha çok hizmete layık olduğunu vurguladığı konuşmasında şunları söyledi: "Siz Çineliler çok şanslısınız. Çok çalışkan bir belediye başkanınız var. Çine, hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Bu zamana kadar Çine’ye 35 milyon liralık yatırım yaptık ve de yapmaya devam edeceğiz. Çine’mize bu miktarın iki katı kadar daha yatırım yapmayı hedefliyoruz. Yeter ki siz bizi yalnız bırakmayın, siz bizi destekleyin. Bugün Çine halkına vermiş olduğum bir sözümü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Biz hamasi nutuk atmayı bilmeyiz. Çalışırız. Hepinizden Allah razı olsun."

 

“RAKİP DEĞİL, EKİP OLDUK”

Açılışta konuşan bir diğer isim Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer oldu. Başkan Dinçer, Aydın Büyükşehir ile rakip değil, ekip olduklarını ifade ederken, “Biz Aydın Büyükşehir olduktan sonra, Büyükşehir ile rakip değil, ekip olmaya karar verdik. İlçemize 2003 yılında kazandırmış olduğumuz Çine Şeyhler Düğün Salonu’muzun 2018 rezervi şimdiden doldu. Çineliler yeni bir düğün salonu ihtiyacı olduğunu bize iletti. Bizde halkımızın bu talebini Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem hanıma götürdük. Özlem hanım sağ olsun, Çine halkını kırmadı ve bugün buradayız. Bugüne kadar el ele bir çok hizmet ettik, açılışlar yaptık, yine yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

DOĞAL GAZ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ayrıca, 2018 yılı Ocak ayında Çine’nin doğal gaz ile buluşacağını belirterek, bu hizmetin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen doğal gaz hizmet kararını mecliste onaylayan başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere Büyükşehir ve Çine Belediyesi tüm meclis üyelerine teşekkür etti. (SEZGİN MADRAN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler