Takip Et

SON DAKİKA

Eğitimlerini mobilya sektörüyle buluşturdular

30 Mart 2020, Pazartesi 14:35

     


Köşk'te Türkmen Exclusive ismiyle mobilya sektörüne yeni bir soluk getiren Fatma Türkmen Şeker ve kardeşi Tuğba Türkmen, aldıkları üniversite eğitimiyle mobilyacılığı birleştirdi. İstanbul'da aldıkları eğitimin ardından aile şirketinde çalışmak için Aydın'a dönen iki kardeş, "Eğitimlerimizi yaptığımız işe adapte ederek müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN 

Hasan Türkmen tarafından 1976'da temelleri atılan Türkmen Grup, Türkmen'in torunları Fatma Türkmen Şeker ve Tuğba Türkmen'in açtığı Türkmen Exclusive ile mobilyacılık sektörüne yeni bir soluk getirdi. Fatma Türkmen Şeker ve kardeşi Tuğba Türkmen, İstanbul'da tamamladıkları eğitimin ardından Aydın'a dönerek aile şirketlerinde çalışmaya karar verdi. Köşk'te hizmete açtıkları Türkmen Exclusive markasının çıkış fikrini anlatan Fatma Türkmen Şeker, "Türkmen Exclusive kalıplaşmış marka ve ürünleri tercih etmek zorunda kalan kişilerin farklılık arayışı sonucu ortaya çıkmış bir fikrin hayata geçmiş halidir. Köşk bölgesinde mobilya ihtiyacı olan bireyler, seçeneklerin darlığı sebebiyle istediği gibi bir ürün alamıyordu. Bizler de bu ihtiyacı karşılayabilmek adına birçok farklı marka ve konsepti bir araya getirerek mobilyadan aksesuara ve hatta beyaz eşyaya kadar bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği bu markayı kurduk" dedi.

"MÜŞTERİLERİMİZ DİNLEYİP ONLARA UYGUN KONSEPTİ TASARLIYORUZ"

Aldıkları eğitimi mobilyacılık sektörüyle buluşturan iki kardeş, "Sunduğumuz geniş ürün yelpazesi ile mobilya, aksesuar ve beyaz eşya ihtiyaçlarını müşterilerimiz tek bir yerden temin edebiliyor. Bu hem önemli bir zaman kaybına engel oluyor hem de toplu ürün alımı yapmaları dolayısıyla ekstra indirim kazanmalarını sağlıyor. Ayrıca müşterilerimizi dinleyip ihtiyaçlarını anlayarak onlara en uygun konsept ürünleri birlikte hazırlıyoruz. Bu da içlerine sinen ve mutlu olacakları ürünlere sahip olmalarına yardımcı oluyor. Aldığımız eğitimi yaptığımız işe adapte ederek elimizden geldiğince müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

Müşterilerine en uygun konsepti sunduklarını belirten Türkmen Şeker, "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinliyor, onlara en uygun konseptleri birlikte oluşturuyoruz. Mobilya dışında aksesuar ve beyaz eşya ihtiyaçlarını tek bir yerden karşılayabiliyoruz. Aynı zamanda açılışa özel devletin sunduğu yüzde 10 indirime ek yüzde 10 indirim de biz sunuyoruz" diye konuştu.

En iyi ürünü uygun fiyata sunduklarını ifade eden Türkmen Şeker, "Evlenecek çiftlere özel kampanyalı ve hediyeli düğün paketlerimiz var. Bunun yanı sıra mobilyasını yenilemeyi düşünenler için son trend kampanyalı ürünler sunuyoruz" dedi. (DUYGU DİLEK)

 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

Aydın’da koronavirüs can aldı

Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı kapılarını kapattı

Aydın’da tarım işçilerine koronavirüs tedbiri

"Koronavirüsten kurtulabiliriz ama kıtlıktan kurtulamayız"







 
Son Eklenen Haberler