Takip Et

SON DAKİKA

Karacasu Emniyet Amiri Kutlu, görevine başladı

29 Kasım 2016, Salı 09:22

     


15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında İlçe Emniyet Amiri Erol Develi’nin görevden alınmasıyla boşalan ve 3 aydır vekaleten sürdürülen Karacasu İlçe Emniyet Amirliği görevine Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nden Emniyet Amiri Hakan Kutlu atandı. Kutlu, vatandaşın huzur ve güvenliği için her zaman hizmet etmeye hazır olduğunu söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karacasu’da 15 Temmuz darbe girişimin ardından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETO/PDY) soruşturması kapsamında İlçe Emniyet Amiri Erol Develi’nin açığa alınmasının ardından göreve Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli, Komiser Yardımcısı Ali Böce vekaleten atandı. Bir ay görev yapan Ali Böce’nin de FETO/PDY soruşturmasından açığa alınması üzerine Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Komiser Yardımcısı Yüzel Feriz, vekaleten görevlendirildi. Bir ay önce göreve başlayan Yücel Feriz’in vekaleten yürüttüğü İlçe Emniyet Amirliği görevine bu kez de Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Emniyet Amiri Hakan Kutlu asaleten atandı. Kutlu, Karacasu’daki görevine başladı.

''HİZMET ADAMIYIM''

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’nden bir buçuk yıl önce Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan, evli ve iki çocuk babası, 41 yaşındaki Emniyet Amiri Hakan Kutlu, nerede ne görev verilirse verilsin, her zaman vatandaşın huzur ve güvenliği için hizmet etmeye hazır olduğunu belirterek, “Bizler hizmet adamıyız. Nerede görev verilirse görevimi layıkıyla en iyi şekilde yapmaya hazırım. Çok şirin ve huzurlu bir ilçe olan Karacasu'da mülkü amirlerimiz ve vatandaşlarımızla her zaman uyum içinde çalışmaya özen göstereceğim” dedi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler