Takip Et

SON DAKİKA

“Coşku ve heyecanla hizmete hazırız”

29 Mart 2024, Cuma 16:26

     


Aydın’ın Sultanhisar İlçesi Zafer Mahallesi Muhtar Adayı Galip Taş, “Mahallemizi daha iyi yarınlara hazırlayabilmek için sahip olduğumuz coşku ve heyecanla hizmete hazırız” dedi.

Zafer Mahallesi Muhtar Adayı Galip Taş, mahalledeki birlik ve beraberliği sağlamak için ekibi ile birlikte Muhtar Adayı olduğunu belirtti.

Yeni Mahalle halkının en iyi hizmetlere layık olduğunu belirten Muhtar Adayı Galip Taş, “Demokrasinin en güzel noktalarından biri de muhtarlık seçimleridir. Mahallemizi daha iyi yarınlara hazırlayabilmek için sahip olduğumuz coşku ve heyecanla hizmete hazırız. Sizlerin içinden biri olarak, sizinle aynı havayı teneffüs etmiş, aynı sıkıntıları yaşamış, aynı heyecanı yaşamış bir komşunuz olarak bu yola çıkmış bulunuyoruz. Zafer Mahallesi sakinleri olarak çıktığımız bu kutlu yürüyüşte siz kıymetli komşularımızın destek vereceğine gönülden inanıyoruz. Gün mahallemiz için el ele verme günüdür. Gün birlik beraberlik günüdür. Gün gönülleri birleştirme günüdür. Gün doğruluk ve dürüstlük için hizmet için doğru muhtarı seçme günüdür. Muhabbetimizin ve gönül bağımızın daim olacağı nice günler için desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler