Takip Et

SON DAKİKA

Aydın bu paylaşımı konuşuyor

29 Mart 2024, Cuma 15:20
Son güncelleme: 29 Mart 2024, Cuma 18:56

     


Özlem Çerçioğlu’nun en yakınlarından İbrahim Gürdal’ın yaptığı paylaşım, Aydın’da günün konusu oldu. Paylaşımda bazı bürokratların seçimi kayıp gördüğü ve bu nedenle çekmecelerini topladıkları iddia edildi.

Aydın’ın Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllar daire başkanı olarak görev yapan ve CHP Efeler Belediye Başkan Adaylığı için istifa eden İbrahim Gürdal’ın paylaşımı, “fareler gemiyi terk mi ediyor?” dedirtti.

Daha önce Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bürokratlarına verdiği talimatta “bu seçimi kaybediyoruz, herkes önlemini alsın” dediği geçtiğimiz günlerde Aydın kamuoyuna yansımıştı.

“YÜREĞİ KÜÇÜK MAKAMI BÜYÜK BÜROKRATLAR ÇEKMECELERİNİ TOPARLAMIŞLAR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu’na en yakın isimlerden olan ve CHP’den Efeler Belediye Başkan Aday Adayı olabilmek için istifa eden İbrahim Gürdal’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, seçime saatler kala Aydın gündemine bomba gibi düştü. Gürdal paylaşımında; “Yüreği küçük makamı büyük bürokratlar çekmecelerini toparlamışlar. Kalıbınıza tüküreyim sizin emi…İnkar edeni ifşa ederim…” sözlerine yer verdi. (ERDAL AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler