Takip Et

SON DAKİKA

"Bu sefer tayinini çıkartacağım"

29 Ocak 2015, Perşembe 17:40

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer , Çine Madran Yaylası Ekoköy Projesi tanıtım toplantısında buluştuğu Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan’ın birlikte fotoğraf çektirmek istemesi üzerine bir vatandaş, 'Bir fotoğraf çekildiniz, Özkan Bey müdürlüğünden oldu, bir daha çektirmeyin' deyince, 'Bu sefer Özkan Bey'in tayinini çıkartacağım' dedi.

"Bana rakip yeter ki Özkan Bey olsun’’

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, arkadaşlarının, ‘’ Özkan Bey'i neden destekliyorsun? O seni bu güne kadar hiç desteklemedi’’ dediğini belirterek, şunları söyledi:

‘’Ben belediye başkanlık adaylığımı Cumhuriyet Halk Partisi'nden koydum, ancak seçimi kazandığım gün CHP rozetini üzerimden çıkarttım. Ben AK Partilinin de CHP'linin de MHP'linin de belediye başkanıyım. Benim amacım halkıma hizmet etmek. Beni 10 yıl sonra CHP'li diye anmayacaklar. Benim yapmış olduğum hizmetlerle anacaklar. Bu gün Özkan Bey, yarın inanıyorsak bir AK Partili adayı da destekleyebiliriz. Çine'nin menfaati için bunu yapmamız gerekir. Diyorlar ki 4 yıl sonra Özkan Bey belediye başkan adayı olarak karşına çıkarsa ne olacak? Çalışsın, karşıma çıkarsa da çıksın. Yeter ki Özkan Bey çıksın." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler