Takip Et

SON DAKİKA

Erdoğdu, TEMAD'a katılan üyelerin rozetlerini taktı

28 Kasım 2016, Pazartesi 09:57

     


Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Aydın İl Başkanlığı (TEMAD), aralarına katılan yeni üyelere rozet taktı. Dernek binasında düzenlenen toplantıda konuşan TEMAD Aydın İl Başkanı Bayram Erdoğdu, “Üye sayımız giderek artıyor, çalışmalarımız devam edecek” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

TEMAD Aydın İl Başkanlığı, dernek binasında yeni üyeleriyle birlikte toplandı. Yeni üyelerine rozetlerini takan Başkan Bayram Erdoğdu, derneğe 10 yeni üye kazandırdıklarını belirtti. Üye sayılarının giderek arttığını söyleyen Erdoğdu, “Şu anda 234 üyemiz oldu. 2012 yılında sayımız 60 civarındaydı. Bugünkü sayımız küçümsenecek bir rakam değil, üyelerimizin eşleriyle ve çocuklarıyla birlikte fert sayısı bine ulaşan kocaman bir aile olduk” diye konuştu.

Yer sıkıntısı yaşadıklarını belirten Erdoğdu, “Üye sayımız artarak devam ediyor ve bu bina bize yetmiyor. Üyelerimiz merdiven çıkmakta zorlanıyor, daha geniş ve bahçeli bir yer istiyoruz. Bu konuda da çalışmalarımız devam edecek. Yeni üyelerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler