Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı marangozlar Antalya'da toplantıya katıldı

28 Kasım 2016, Pazartesi 11:19

     


Aydın Marangozlar Odası, Aydın, Nazilli ve Söke marangozlar odaları başkanları; Süleyman Algün, Ali Çetinkaya ve Murat Elgin, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu'nun, 24-26 Kasım 2016 tarihinde Antalya’da organize ettiği toplantıya katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkiye genelinden 90 odadan 140 temsilcinin katıldığı toplantıda bir arya gelen başkanlar, illerinde yaşanan sorunları paylaştı. Yapılan konuşmalarda, yaşanan sorunların her yerde aynı olduğu ve ortak hareket etmenin "olmazsa olmaz" olduğu belirtildi.

Toplantıda yaptığı konuşmada sektörün ve odaların sorunlarının çok fazla olduğunu ve toplantıyı sponsor firmaların desteğiyle yaptıklarını belirten TAİF Genel Başkanı Ali Rıza Ercan, "inşallah bir sonraki toplantımızda sorunlarımızın bir bölümü çözülmüş olur" dedi.

Toplantıya katılan firmaların sunumları ve sektöre katkılarının da değinildiği toplantının 2. gününde Antalya’da faaliyet gösteren ahşap firmasına topluca yapılan ziyarette, ahşap ürünlerin imalatının nasıl gerçekleştiği yerinde görüldü. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler