Takip Et

SON DAKİKA

Ekmekten çıkan cisimler yetkilileri harekete geçirdi

28 Ocak 2021, Perşembe 12:38

     


Aydın’ın Çine İlçesi’nde son günlerde vatandaşların yediği ekmek içerisinden çıkan farklı cisimler nedeniyle, yetkililer harekete geçti. Yapılan denetimler sonucu uygunsuzluk tespit edilen 4 işletmeye, idari yaptırım uygulanacağı bildirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Belediyesi Zabıta Amirliği ve Çine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Denetim ekiplerince, Çine’de hizmet veren ekmek ve simit fırınlarına ortaklaşa sabahın erken saatlerinde denetim gerçekleştirildi.

Çine’de faaliyet gösteren 6 ekmek ve simit fırını gıda, sağlık ve hijyen kuralları açısından denetlendi. Resmi Kontrol ve Denetimlerde, genel hijyen kuralları, un ve katkı maddeleri ile sağlık konularına uyup uymadıkları, iş yeri açma ve çalışma ruhsatları, imalathane ruhsatları incelenerek, uygunsuzluk tespit edilen 4 işletmeye idari yaptırım uygulanacağı bildirildi.

Ekmek ve simit fırınlarına, gerekli uyarılara uymadıkları takdirde yasal işlemlerin devam edeceği konusunda uyarılar yapıldı. Vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketebilmesi için denetim ve çalışmaların tüm hızıyla süreceği ifade edildi. (OSMAN YURTTAŞ)

Ekmeğin içinden kürdan çıktı







 
Son Eklenen Haberler