Takip Et

SON DAKİKA

Aydın esnafı Prof. Bircan'a teşekkür plaketi verdi

27 Ağustos 2016, Cumartesi 11:01

     


Aydın esnafı, üniversiteye ait eski borçları bitirmesinden dolayı Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydınlı bir grup esnaf, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti. Geçmişten gelen borçları bitirdiği ve ödemeler konusundaki sıkıntıları ortadan kaldırdığı için Rektör Bircan’a gerçekleştirilen teşekkür ziyaretinde Rektör Prof. Bircan ile birlikte İktisadi İşletme Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Baran ile İktisadi İşletme Müdürü Cumali Yiğit adına Genel Sekreter Vekili Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan’a plaket verildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca ve Rektör Danışmanı Av. Sabri Güleç’in de hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydınlı esnafa olan borçları kapatmak için göreve geldiği günden bu yana çalıştıklarını, bugün de istediği sonuca ulaştıklarını söyledi.

“YENİ OYUNU DA BOZACAĞIZ”

Üniversitede FETÖ/PDY’ye karşı yürütülen çalışmalar konusunda ziyaretçilerine bilgi veren Rektör Bircan, “Hem sosyal hem de ekonomik olarak yapılan darbe kalkışmasının ardından, önceki günlerimize dönmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Bunlar, hain kalkışmayla gerçekleştirmeye çalıştığı ve milletten tokadı yediği darbe teşebbüsünden sonra, ekonomik enstrümanları kullanarak sonuçlarının tüm ekonomiyi etkilemesini öngördükleri başka bir savaş başlatacaklar. Biz ADÜ olarak elimizdeki kaynağı paylaşarak esnafımıza ve ticari ilişkilerimizin yürüdüğü her kesime pozitif fayda sağlayarak oynanacak yeni oyunu da bozacağız” dedi.

6 EYLÜL’DE TEKNOPARK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAK

Aydınlı esnafa, ADÜ öncülüğünde kurulacak olan teknopark ile ilgili gelişmelerden bahseden Rektör Prof. Bircan, 6 Eylül’de Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. İlker Murat’ın katılacağı bir bilgilendirme toplantısı yapacaklarını söyledi. Prof. Bircan, “Teknoparkların girişimciye sağladığı olanaklar arasında, firmaların üniversiteyi, üniversitenin firmaları tanıması ve etkileşime kolaylıkla geçilebilmesi, firmalara vergi avantajlarının sağlanması gibi durumlar sayılabilir. Teknopark, ekonomik dönüşüm için büyük önem taşımaktadır” dedi. (Merve DANIŞMAN)







 
Son Eklenen Haberler