Takip Et

SON DAKİKA

Burada her şey doğal

23 Kasım 2016, Çarşamba 10:46

     


Söke’nin Tuzburgazı Mahallesi'nde açtığı gözlemecide her şeyin doğal olduğunu vurgulayan Abdullah Çakır, “Bölge halkına hizmet için açtığımız iş yerimizde doğal ortamda, kendi bahçemizde yetiştirdiğimiz ürünleri müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yıllarca dayıbaşılık yaparak geçimini sağlayan Abdullah Çakır, kendi bahçesinde gözleme, bazlama, kahvaltı ve benzeri doğal ürünlerin sunulduğu iş yerini hizmete açtı.

Çakır, “Bu bölgede böyle bir yerin eksik olduğu kanısına vararak geçtiğimiz nisan ayında kendi arsamda böyle bir yer açtım. Her geçen gün müşteri potansiyelim çoğalıyor. Bunun en büyük nedenlerinden birisi buradaki tüm ürünlerin doğal ortamda ve kendi bahçemizde yetişmesidir. Örneğin zeytin ve zeytinyağı kendi imalatımız, yumurtayı kendi kümeslerimizden topluyoruz. Yeşillik ve benzer her çeşit ürünü kendimiz yetiştiriyoruz. Sahile giden yolun üstünde bulunduğumuz için her türlü müşteriyi ağırlıyoruz. Müşterinin isteği doğrultuda her türlü yiyecek yapma imkanımız var. Özellikle zeytinyağı ile yaptığımız bazlama ve gözlemenin çok nefis bir adı var. Herkesin yemesini tavsiye ederim. Küçük bir mahallede böyle bir yerin olması halkı da mutlu ediyor” dedi. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler