Takip Et

SON DAKİKA

Polisler öğrencileri internet kullanımı hakkında bilgilendirdi

22 Kasım 2016, Salı 15:50

     


Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği 'Birlikte Umuda Koşalım' projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine güvenli internet kullanımını anlattı. Kuşadası genelindeki tüm ortaokullarda yapılan uygulamada öğrencilere, kırtasiye malzemeleri ve tanıtım broşürleri hediye edildi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yeni çağın vazgeçilmezleri arasında yer alan internet ve buna bağlı olarak ortaya çıkan yanlış kullanımlar hakkında Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Gençlerin internet kullanımındaki yanlışlıkların önüne geçmek ve bundan doğabilecek zararlar adına farkındalık oluşturmak isteyen Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri ortaokullarda öğrencilerle bir araya geldi. Güvenli internet kullanımı hakkında sunumların yapıldığı organizasyonda, öğrencilere kırtasiye malzemeleri de hediye edildi.

5 BİN ÖĞRENCİYE ULAŞILDI

Öğrencilere güvenli internet kullanımı ve yanlış kullanım sonucu meydana gelebilecek olumsuzlukların anlatıldığı proje kapsamında yaklaşık 5 bin öğrenciye ulaşıldı. Son Kuşadası Atatürk Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya gelen yetkililer, öğrencilere gerekli bilgilendirmeyi yaptıktan sonra, öğrencilerin sorularını cevapladı. Özellikle Toplum Destekli Polislik konusunda soru yönelten öğrencilere yetkililer, "Suç oluştuktan sonra harekete geçen değil, sizlerin canına malına zarar gelmeden önce çalışmalar yapan. Sizlerle kurmuş olduğu sevgi saygı çerçevesindeki ilişkiler sayesinde suç oluşturacak fiziki unsurları ortadan kaldırarak, suçla etkin mücadele sağlayan ve tüm bunların neticesinde suç ve suçludan arındırılmış yaşam alanı sunmayı amaçlayan polislik anlayışıdır" cevabını verdi. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler