Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova Tarım Müdürü değişti

22 Kasım 2016, Salı 10:25

     


İncirliova Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nden boşalan koltuğa ilçede 11 yıldır görev yapan Ziraat Mühendisi Hasan Basri Özdemir atandı.

İncirliova’da iki yılı aşkın süredir görev yapan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Moran, Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne ziraat mühendisi olarak atanınca boşalan koltuğa, ilçede 11 yıldır ziraat mühendisi olarak görev yapan Hasan Basri Özdemir atandı. Müdür Özdemir, “Uzun yıllar İncirliova’da görev yaptığım için ilçeyi çok iyi tanıyorum. İdareci olarak atandığım yeni görevimde bölge tarımında oluşacak sorunların çözümü için çalışacağım” dedi.

ÖZDEMİR KİMDİR?

Aslen Rizeli olan Hasan Basri Özdemir ilk, orta ve lise öğrenimini Rize’de tamamladı. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun olan Özdemir, 2004 ile 2006 yılları arasında Karpuzlu’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra ziraat mühendisi olarak İncirliova’ya atanan Özdemir, 11 yıl sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü görevine getirildi. Özdemir, evli ve bir çocuk babası. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler