Takip Et

/>

SON DAKİKA

O simitçi tvDEN mikrofonuna konuştu

22 Şubat 2024, Perşembe 10:13

     


Geçtiğimiz haftalarda Efeler’deki Cumartesi pazarında esnaf ziyareti yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu’na Mehmet Mesevle isimli simitçi “Başkanım Aydın’ı bir daha sallayıver de görsünler Çerçioğlu’nu, topuklu efe nasıl sallıyormuş bir görsünler” diyerek seslenmişti.

Birkaç gün sonra da AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın esnaf ziyareti esnasında sokakta denk geldiği aynı simitçi Mehmet Mesevle, bu kez Mustafa Savaş’a “Vay vay, sayın vekilim hoş geldiniz. Sıkıntı yok ibre bizden tarafa döndü. Bu iş bitti. Ben imzamı atıyorum. Genel seçimde vekillik için oy verdim bu sefer de Mustafa Savaş Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı. Yazın bunu buraya” ifadelerini kullanmıştı.

Aydın’ın Efeler ilçesi Yağcılar içinde sokak röportajı sırasında gündem olan simitçiyle karşılaşan tvDEN ekibi simitçiye mikrofon uzattı.

15 gündür gündemde olduğunu söyleyen simitçi, “İki tane siyasetçiyi alkışladık. Olay bitti. Ben 15 gündür gündemdeyim. Mynet, Twitter, Akşam, Sözcü her türlü haber kanalında varım. Ben doğru olanı yaptım. İki insanı alkışladım. Onları güzel bir havaya soktum. Bu bir yarış. Bunu rant haline getirdim. İnsanlar da bundan çok mutlu. Twitter gibi bir medya arkamda olmasa bu kadar ilgiyi üzerime çekmezdi. Ben etik olmayan hiçbir şey yapmadım. En doğrusunu yaptım. İnsanlar biraz sindirilmiş, korkutulmuş. ‘Aman konuşursam ne olur’ insanlarda böyle bir algı var insanlar konuşmaya kokuyor. Ben o algıyı yıktım. Ben siyaseti çok seven bir insanım 30 yılımı sokaklara verdim. Seyyar satıcılık yapıyorum yıllardır. Kimsenin kişiliğine laf etmem. İyi olan kazansın” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler