Takip Et

SON DAKİKA

"Terörle mücadele bitirilinceye kadar devam etmeli"

20 Kasım 2016, Pazar 14:38

     


Emekli Özel Harekât Subayı Savaş ve Terör Uzmanı Gazi Abdullah Ağar, terörle mücadelenin bitirilinceye kadar sürmesi gerektiğini belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Türk Ocağı, Belediye Tiyatro Salonunda "Türkiye'nin Varoluş savaşı" konulu konferans düzenledi. Konferansın açılış konuşmasını Türk Ocağı Nazilli Şubesi Başkanı Ahmet Çekim ordumuzun önemini ve sahip çıkmamız gerektiği üzerinde durdu.

Emekli Özel Harekât Subayı Savaş ve Terör Uzmanı Gazi Abdullah Ağar da 1984 yılından günümüze Türkiye’nin başına ördürülen PKK terörü belasının nelere mal olduğunu anlattı.

32 yılda 800 milyar dolar üzerinde terörle mücadele için para harcadığını söyleyen Ağar, terörün arkasında bulunan devletlerin aslında neyi amaçladıklarını bazı örneklerle belirtti.

Günümüzde 120’nin üzerinde Türkiye, Suriye ve Irak’ta terör örgütü olduğunu, asıl amaçlarının Türkiye’ye zarar vermek, bölmek olduğunu ifade eden Ağar, Telafer,Musul,Telabyad,Rakka,Fırat Kalkanı gibi özel bilgi içeren konularda değerlendirmelerde bulundu.

TSK'nın Kuzey Irak ve Kuzey Suriye’de askeri harekat yaparak terörün Türkiye’ye daha fazla zarar vermesini önlemek için terörle mücadele ettiğini, kendisinin de bu mücadelede üç kurşun yarası aldığını anlatan Ağar, 15 Temmuz darbe girişimiyle FETÖ terörünün ülkemize verdiği zararı açıkladı.

Ağar, "Ülkemiz tahmin edilenin üzerinde çok büyük bir kaostan son anda kurtuldu. Bu ve bunun gibi terör örgütleriyle amansız bir mücadeleye girmiş durumdayız . Bu mücadele bitirilinceye kadar devam etmesi gerekiyor" diye konuştu.

Konferans soru-cevap şeklinde son buldu. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler