Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova semaları ay yıldıza doydu

20 Mayıs 2017, Cumartesi 09:37

     


İncirliova Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bu yıl ikincisini düzenlediği Uçurtma Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İncirliova Deve Güreşi Arenası’nda gerçekleştirilen şenlikte katılımcılara İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale tarafından, ay yıldızlı Türk bayrağı desenli bin uçurtma dağıtıldı. Aileler, çocuklarıyla birlikte uçurtmalarını gökyüzüne bırakmanın mutluluğunu yaşadı. Katılımcılara ayrıca macun şekeri ikram edildi.

Havanın güzel olması dolayısıyla ilginin oldukça fazla olduğu şenliğe katılan çocuklar ve aileleri, farklı ve güzel bir gün geçirdikleri için Başkan Kale' ye teşekkür ettiler.

AY YILDIZLAR GÖKYÜZÜNÜ SÜSLEDİ

İkincisini düzenledikleri uçurtma şenliğinin çok güzel geçtiğini, çocuklar kadar kendilerinin de eğlendiğini aktaran Başkan Kale, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ile gençlerimizin sosyal faaliyetlere katılımlarını sağlamak, onların yüzlerinde bir nebze de olsa heyecan ve tebessüm katmak, bizleri mutlu etti. Bu yıl ikicisini düzenlediğimiz Uçurtma Şenliği ile de ay yıldızlı bayrağımızı simgeleyen uçurtmalarımızı, çocuklarımızın ve gençlerimizin ellerinde semalarda uçurduk. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler