Takip Et

SON DAKİKA

Didim esnafından Başkan Atabay'a ziyaret

19 Kasım 2016, Cumartesi 16:51

     


Didim’de bir araya gelen bir grup esnaf, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ı makamında ziyaret ederek, sıkıntılarını anlattı, fikir alışverişinde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, ilçe esnafını makamında ağırladı. Yaklaşık 50 kişilik esnaf grubunun katıldığı ziyarette esnafın sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Atabay, çözüm önerilerini ve belediyenin çalışmalarını paylaştı. Belediye yönetiminin halkın yönetimi olduğunu belirten Belediye Başkanı Atabay, eleştirilerin iyi niyetle yapılması gerektiğini ifade ederek, “Eleştiri yanlış yolda giden veya eksik yapılan bir işte o işin tamamlanması için iyi diyetle yapılan bir insani davranıştır. Çok kasıtlı bir şekilde bir algı yaratmak için yapılan eleştiriler, iyi niyetli yapılmıyor, halkı da belli bir süre sonra rahatsız ediyor” dedi.

''HİZMETTE AYRIM YOK''

Belediye başkanlarının herkese eşit davranmak mecburiyetinde olduğunu kaydeden Atabay, şöyle konuştu: “Hatalarımız, eksikliklerimiz olmuş olabilir. Ben karşıma gelen hiç kimsenin partisini ve etnik kökenini ayırt ederek davranışta bulunmadım veya alacağım kararda ayrımcılık yapmadım. İlçeye zarar getirecek olan eleştirilerin durması gerektiğini düşünüyorum. Biz yanlışlarla mücadele edeceğiz.”

Kendilerinin halkın arasından geldiklerini vurgulayan Atabay, “Ben bürokrat değildim, sürekli halkın arasındaydım. Bu ilçe için bugüne kadar kim bir taşın üzerine taş koyduysa ben onun önünde saygıyla eğilirim. Bizler iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Birtakım çalışmaları oturttuk. Bundan sonra da yatırım döneminde Büyükşehir Belediyesi ile beraber çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu. Atabay, Büyükşehir Yasası'yla beraber belediye gelirlerinde ciddi düşüşlerin olduğunu anlatarak mevcut bütçe ile Didim’e hizmet etmeye çalıştıklarını belirtti.

Ziyarette söz alan esnaflar ise turizm sezonunun uzatılması, seyyarlarla mücadele, otogar, günlük kiralık dairelerin kontrolü, şehir merkezindeki otopark, Altınkum’daki düzenlemelerin devam ettirilmesi, yol ve sokakların yapımı, çay bahçelerinin genişletilmesi, üniversite eksikliği, mahallelerdeki büyük marketler, imar izni alınması ve inşaat yasağı konularında duydukları sıkıntıları dile getirdiler. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler