Takip Et

SON DAKİKA

İngiliz turizmcilere ve Polonyalı gazetecilere Kuşadası tanıtıldı

19 Mayıs 2017, Cuma 13:02

     


Kuşadası’nın Avrupa ülkelerinde tanıtımını sağlamak ve yabancı turistlerin Türkiye’ye gelişini sağlamak amacıyla, Polonyolı gazeteciler ve İngiliz acente sahipleri Kuşadası’nda ağırlandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kuşadası Belediyesi, TAV Hava Limanları Holding, Türsab Kuşadası BYK, Aydın Rehberler Odası, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği iş birliği ile İngiltere’den davet edilen turizm profesyonelleri ve Polonyalı gazeteciler, Kuşadası’nda ağırlandı. Bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı gezilerin düzenlendiği program kapsamında turizmcilere ve gazetecilere bölge hakkında tanıtım yapıldı. Yapılan gezilerin ardından, ağırlanan gazeteci grup için Korumar De Lüx Otel’de kokteyl düzenlendi. Yabancı gazetecilerle bir araya gelen Kuşadası'ndaki gazeteciler de meslektaşları ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

KODER Başkanı Tacettin Özden, “Gazetecilerin Kuşadası'ndan ve ülkemizden olumlu izlenimlerle ayrılmaları ve bunu Polonya halkıyla paylaşmaları, tanıtım için önemli bir adım olacaktır. Önemli bir turizm pazarı olan Polonya halkının Kuşadası ve ülkemize yönelmesi turizme önemli bir ivme kazandıracaktır” dedi. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler