Takip Et

SON DAKİKA

Karacasu Şehit ve Gaziler Anıtı törenle açıldı

19 Şubat 2020, Çarşamba 17:17

     


Karacasu Kaymakamlığınca ilçe girişine yaptırılan Şehit ve Gaziler Anıtı, Vali Yavuz Selim Köşger ile gaziler tarafından açıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karacasu Kaymakamlığı tarafından hayırsever iş insanlarının da katkısıyla yaptırılan Şehit ve Gaziler Anıtı düzenlenen törenle açıldı. Anıtın açılış törenine Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Mesut İnan, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Aydın Efeler Askerlik Şube Başkanı Per. Alb. Murat Serdar Emeksiz, ilçe protokolü ve Karacasulu gaziler, şehit yakınları ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Şehit ve Gaziler Anıtı dualarla açıldı. Vali Köşger yaptığı konuşmanın ardından, Kıbrıs Barış Harekatı gazilerine madalya tevdi töreni yapıldı. 12 gazi ve vefat eden 1 gazinin eşine madalyaları verildi. Şehitler ve Gaziler Anıtı’nın yapımı aşamasında maddi destekte bulunan iş adamlarına da plaketleri takdim edildi.

Şehitler Anıtının açılışı ve Madalya Töreninin ardından şehit yakınları, gaziler ve ailelerine Kadıneli Restoran’da yemek verildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler