Takip Et

SON DAKİKA

Birincilik ödülünü Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışladı

17 Kasım 2016, Perşembe 10:57

     


Yurt içinden ve yurt dışından ünlü birçok kuaförün katılımı ile İstanbul'da düzenlenen Clourist Saç Reklendirme Yarışması'na katılan Kuşadalı Kuaför Doğuş Demir birinci oldu. Demir, kazandığı 15 bin lira para ödülünü Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacağını belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası Kuaför Akay'ın ortaklarından 20 yaşındaki Doğuş Demir, İstanbul'da düzenlenen Clourist Saç Reklendirme Yarışması'ndan Kuşadası'na birincilik getirdi. Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda ünlü kuaförün katıldığı yarışmada birinci olmanın gururunu yaşayan Demir, 15 bin liralık para ödülünü Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacağını duyurdu.

Yaklaşık 5 yıl önce Kuşadası'nda çırak olarak başladığı kuaförlük mesleğinde kendini geliştirerek farklı tasarımlara imza atan ve ortağı olduğu Kuaför Akay'da 1 buçuk yıldır da kendine özgü saç tasarımları yapan 20 yaşındaki Doğuş Demir, "5 yıldır bu işi yapıyorum. Kendimi geliştirmek ve farklı tasarımlar yapmak için her gün çalışıyorum. Bu yarışmaya üç yıl önce gerekli olan ücreti temin edemediğim için katılamadım. O günden bu güne içimde kalan hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Her şeyden öte, Kuşadası'na böyle bir gurur yaşatıp ismini dünyaya duyurduğum için kendimi şanslı hissediyorum" dedi.

"ÇOCUKLUĞUM ZORLUK İÇERİSİNDE GEÇTİ"

Küçük yaştan beri çalışmak zorunda olduğu için çocukluğunu yaşayamadığını ve bu yüzden çocuklara karşı özel bir ilgisinin olduğunu ifade eden Demir, "Kuaförde çırak olarak başladığım dönemlerde ek iş yapmak zorunda kalıyordum. Gündüzleri çırak olarak çalışıp geceler de ek iş yapardım. O süreçten bu yana çocuklara karşı ilgim var. Bu yüzden aldığım bu 15 bin liralık ödülü Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlamak istedim" diye konuştu.

"FİNAL KESİMİNİ GÖZÜM KAPALI YAPTIM"

''Elinin ışığı, kalbimin ışığıdır'' diyen Doğuş Demir, "Final yarışmasında sıra dışı bir şey yaparak gözüm kapalı kesim yaptım. Yetkililerden gözümün bağlanmasını istedim. Gözüm bağlı haldeyken sıfır hata kesim ve renklendirme yaparak yarışmada birinci oldum. Ben işimi çok seviyorum. Bu yüzden de hissederek yapıyorum" ifadelerini kullandı.

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN SAÇ BİRİKTİRİYOR

Aldığı ödülü Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlama kararı aldıktan sonra farklı bir proje için de hazırlanan Kuaför Doğuş Demir, yeni projesini şu sözlerle anlattı:

"Saç kestirmeye gelen müşterilerimin saçlarını topluyorum. Bu saçları lösemili çocuklar için kullanmak istiyorum. Tamamen doğal ve canlı insan saçı olan bu saçların o çocukları birazcık da olsa mutlu edeceğini düşünüyorum. Yeterli miktara ulaştığım zaman saçları LÖSEV'e bağışlayacağım." (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler