Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlılar Devrim hocalarını uğurladı

17 Kasım 2016, Perşembe 17:39

     


Görev yaptığı Bakü’de geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Aydınlı Tarih Öğretmeni Ali Devrim, Efeler’de düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Milli Eğitim Bakanlığı’nın görevlendirmesiyle 8 yıldır Azerbaycan’da Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki Bakü Türk Anadolu Lisesi’nde idarecilik yapan, son olarak da TDAV Türk Dünyası Atatürk Lisesi’nde okul müdürü olan Aydınlı Tarih Öğretmeni Ali Devrim, önceki gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 24 yıl önce Hocalı’da yapılan soykırımın unutulmaması için Efeler’deki bir parka Hocalı Soykırımı Anıtı’nın dikilmesi için Aydınlılara çağrıda bulunan ve Hocalı Soykırımı Anıtı’nın dikilmesini göremeden hayata veda eden öğretmen Devrim’in ani ölümü, Aydın’ı yasa boğdu. Devrim, son yolculuğuna Bey Camisi'nde ikindi namazının ardından düzenlenen törenle uğurlandı. Devrim'in tabutunun üzerine Türk ve Azerbaycan bayrakları örtüldü.

Cenazeye, MHP 23. Dönem Aydın Milletvekili Recep Taner, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Mustafa Karaca, Türk Eğitim-Sen Aydın Şube Başkanı Rıdvan Naci Devli, AY-SİAD Başkanı Özen Gündüz, Aydın Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Akdağ ve çok sayıda vatandaş katıldı. Devrim’in cenazesi Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ali Devrim, evli ve üç çocuk babasıydı. (HAKAN AKIN)

Aydınlı eğitimci, Bakü'de kalbine yenildi

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler