Takip Et

SON DAKİKA

Çerçioğlu pazara çıktı

17 Ekim 2016, Pazartesi 17:40

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Çakırbeyli Köy Pazarı”nı gezdi, pazarcı esnafını ziyaret etti. Başkan Çerçioğlu’na, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar ile Çakırbeyli Muhtarı Mehmet Demir de eşlik etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çakırbeyli halkı ve pazarcı esnafıyla sohbet eden Çerçioğlu, köy pazarında alışveriş de yaptı.

“HER ZAMAN ÜRETİCİNİN YANINDAYIZ”

Pazarda kurulan stantları gezen Başkan Çerçioğlu yerel ürünlerin vatandaşla buluşmasından mutlu olduğunu belirterek, “Biz her zaman üreticimizin ve çiftçimizin yanındayız. Buradaki ürünler, bahçeden aracısız tezgaha geliyor. Aydınlı vatandaşlarımız mutlaka Çakırbeyli’ye gelip pazar yerini görsünler. Ben de Çakırbeyli’ye belli aralıklarla gelip pazar esnafımız ile buluşacağım. Bana verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Burada Adnan Menderes Anı Müzesi’ni de yaptık. Gelsinler, görsünler, burayı da gezsinler” dedi.

“HALK İSTER BÜYÜKŞEHİR YAPAR”

Aydınlıların, çoğunluğu kadınlardan oluşan köy pazarına yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Başkan Çerçioğlu, “Burada vatandaşlarımız kendi ürettikleri doğal ürünlerinin satışını yapıyor. Aydınlı vatandaşlarımıza pazara gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız, vatandaşlarımızı memnun etmek. Halk ister, Büyükşehir Belediyesi yapar” diye konuştu.

BAYDAR: “KEŞKEK EZER GİBİ EZECEĞİZ”

Pazar gezisi sırasında Başkan Çerçioğlu’na eşlik eden Milletvekili Baydar, rakiplere keşkek göndermesinde bulundu. Milletvekili Baydar, “İyi bir keşkek etle dövülerek yapılır ve lezzeti de ondan gelir. Biz de önümüzdeki seçimlerde tüm rakiplerimizi keşkek gibi ezerek yeneceğiz. Aydın’ın nefes alacağı organik ürünleri tadacağı ve köylünün kendi ürettiği ürünlerini alabileceği bir mekan yaratılması açısından bu köy pazarını Aydın’a kazandıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler