Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlılar girişimcilik desteği hakkında bilgilendirildi

17 Ekim 2016, Pazartesi 09:39

     


AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları, uygulamalı girişimcilik eğitimi ve yeni girişimci desteği konusunda bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmende katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, KOSGEB’in desteklediği iş alanları, fikirlerin değerlendirilmesi, destekleme aşamaları ve eğitim programı hakkında ayrıntılı bilgi verildi. İş adamı Murat Küçükoğlu ve Eğitmen Yasin Gülpolat’ın yaptığı sunumun ardından, katılımcıların soruları cevaplandırıldı. Eğitmen Gülpolat, dört gün süren uygulamalı girişimcilik eğitiminin önemini vurgulayarak eğitim sertifikasını almayanların desteklemeden faydalanamayacağını vurguladı.

“VERİLEN DESTEKLE BALIK TUTMAYI ÖĞRENİN”

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, desteklemeyle birçok kişinin istihdam edileceğini belirterek, “Devletimizin sunduğu bu imkan, iş kurmak isteyenlerin çok kısa sürede içinde istedikleri yere gelmelerini sağlıyor. Bu konuda KOSGEB ve İş-Kur’dan da destek alınıyor. Birilerinin size iş vermesini beklemeden kendi işinizi kuruyorsunuz. Yani, biri balık tutsun diye beklemek yerine, kendiniz balık tutmayı öğreneceksiniz. Bu konuda soru işaretlerinin çözülmesi gerekiyor. Bu yüzden bilgilendirme toplantılarını önemsiyorum. İnşallah hepinize istediğiniz işi kurmak nasip olur” dedi.

“AYDIN’DAKİ TÜM İŞSİZLERE BU DESTEKLE ULAŞACAĞIZ”

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, “Yaşadığımız darbe girişiminin ardından, ülkemizin daha da kalkınması gerektiğini anladım. Bu kapsamda, milletimiz devletin sunduğu desteklerden faydalansın ve tüm gençlerimiz iş sahibi olsun istiyoruz. İş sahibi olan insan, şehrini kalkındırır, iline destek olur. Bu yüzden, hibe desteğinden herkes faydalanmalı, hem kendini hem başkalarını istihdam etmeli. Aydın’daki işsizlere bu destekle ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Toplantıya, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız ve çok sayıda kişi katıldı. (Merve DANIŞMAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler