Takip Et

SON DAKİKA

"Yenipazar'a güzel hizmetlerde bulunacağız"

17 Eylül 2017, Pazar 14:28

     


Vekil ya da aday kaymakamlarca yönetilen Yenipazar’a uzun aradan sonra asaleten atanan Kaymakam Cevat Çelik, görevine başladı. Çelik, tüm kurum ve kuruluşlar ile uyum içinde olacaklarını ifade etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)        

Yenipazar Kaymakamlığı'na atanan ve 12 Eylül'de görevine başlayan Cevat Çelik, sakin şehir unvanına sahip ilçede görev yapmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Kendisi ve ailesinin şirin bir ilçede olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Çelik, Yenipazar halkı ile sürekli diyalog halinde olacağını belirtti.

 

Kendisinin Trabzon doğumlu olduğunu söyleyen Kaymakam Çelik, Aydın'ı daha önce bir çok kez geldiğini, fakat Yenipazar'a ilk defa geldiğini söyleyerek, "Görevime geçen hafta başladım ve burada görev yapmaktan çok mutluyum. Bundan sonra ilçemizde yerel yönetimlerimiz, sivil toplum örgütleri ve halkımızla birlikte güzel hizmetlerde bulunacağız" diye konuştu.

 

CEVAT ÇELİK KİMDİR?

10 Mayıs 1981 tarihinde Trabzon’da dünyaya gelen Kaymakam Cevat Çelik, ilk ve orta öğrenimini Trabzon’da bitirdi. Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamlayan Çelik, ilk görevini 25 Şubat 2005 tarihinde Antalya Kaymakam Adayı olarak başladı. Burdur Kemer ve Çeltikçi ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. 1 yıl İngiltere'de kalan Çelik, 8 Nisan 2008 tarihinde Domaniç Kaymakamı olarak görevine başladı. Çelik, sırasıyla Çıldır, Karaçoban ve Kavaklıdere Kaymakamlığı görevlerini yürüttü. Kaymakam Çelik, evli ve bir çocuk babası. (ERDAL AYDIN)

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler