Takip Et

SON DAKİKA

Aydın Barosu'ndan yaşlılara vefa

17 Mayıs 2019, Cuma 13:32

     


Aydın Baro Başkanlığı yönetimi, huzurevinde kalan yaşlılara yönelik iftar programı düzenledi. Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, tek tek dolaşıp yaşlılarla sohbet etti ve onlara karanfil dağıttı.
(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Barosu, huzurevi sakinlerini iftar programında konuk etti. Aymira Otel’de düzenlenen iftar programına, Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt ile yönetim kurulunda yer alan isimler ve huzurevi sakinleri katıldı.

Etkinliğe katılanlar ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açarken, misafirlere hitaben konuşan Başkan Bozkurt, ilk kez düzenlenen bu geleneği bundan sonra da sürdürmek istediklerini ifade etti.

Başkan Bozkurt, “Böyle hep güzel günlerde, sağlıkla beraber olmayı diliyorum. Bizim geleneğimiz umarım bundan sonraki yıllarda da yaşatılır. Büyüklerimizle ve gazeteci dostlarımızla biz burada ailecek buluşuruz, iftarımızı yaparız. Ramazan’ın bereketini, dualarımızda geçen birliği, beraberliği; kendi ilimizde, kendi şehrimizde, baromuzun içerisinde böyle sağlamaya devam ederiz” diye konuştu.

“BU İFTARLARIN HER YIL DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUM”

Ülkemizde sürekli kötü haberler duymaya alışık olduklarını fakat mücadele etmeyi sürdüreceklerini belirten Bozkurt, “Haksız bir şekilde, soruşturma izni bile bulunmadan 30 günden uzun süredir ev hapsinde bulunan meslektaşımız Sertuğ Sürenoğlu hakkındaki soruşturma kapandı ve ev hapsi kaldırıldı. Böyle güzellikleri hep paylaşabilmek dileğiyle, protokol olmadan, dost dosta bu iftarların her yıl devam etmesini diliyorum. Oruçlu olanların oruçlarını Allah kabul etsin” ifadelerini kullandı.

İftar programı yapılan dua ile son bulurken, Baro Başkanı Bozkurt; masaları dolaşıp, yaşlılara karanfil dağıtıp, onlarla sohbet etti. (BUKET KÖSE)







 
Son Eklenen Haberler