Takip Et

SON DAKİKA

Büyükşehir'den iki engelliye akülü araç

16 Kasım 2016, Çarşamba 14:17

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların yüzünü güldürdü.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından hayırseverlerin katkıları ile alınan iki akülü tekerlekli sandalye, Karacasu ve Kuyucak’taki iki engelli vatandaşa ulaştırıldı.

KARACASU VE KUYUCAK’TA İKİ VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLDÜ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kimsesiz yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine dağıttığı yardımların yanı sıra engellilere de umut olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların toplumsal yaşama katılımını kolaylaştırmak amacıyla akülü tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor. Bugüne kadar merkez ve ilçelerde sayısız akülü tekerlekli sandalye hediye eden Büyükşehir, önceki gün yardımlarına bir yenisini ekledi. Karacasu Koordinatörü Fatih Işıklı, Alemler Mahallesi’nde yaşayan Elif Sabancı’ya (72), Kuyucak ilçe koordinatörü Gökhan Sezer ise Yamalak Mahallesi’nde yaşayan Adil Gökçen’e (60) akülü tekerlekli sandalyelerini hediye ederek her iki engelli vatandaşın yüzünü güldürdü.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN GEREĞİNİ YERİNE GETİRİYORLAR

Alemler Mahallesi Muhtarı Muhammet Dibek ile birlikte tekerlekli sandalyeleri sahiplerine ulaştıran Büyükşehir Karacasu Koordinatörü Fatih Işıklı, bugüne kadar sadece Karacasu’da en az 15 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye ettiklerini söyledi. Işıklı, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet üretip kimsesiz yaşlı, ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşların her zaman yanında olduğunu belirtti.

BÜYÜKŞEHİR'DEN DUACI OLDULAR

Tekerlekli sandalyelerine kavuşan engelli Elif Sabancı ile Adil Gökçen, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile emeği geçenlere, “Allah hepsinden razı olsun. Onlar bizim yüzümüzü güldürdü. Yalnız olmadığımızı bir kez daha hissettirdi. Allah da onların yüzünü güldürsün” diye duacı olduklarını ifade etti. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler