Takip Et

SON DAKİKA

Sancılı geçen genel kurulda başkan değişmedi

16 Temmuz 2017, Pazar 17:26

     


Aydın Yörük Efe Kültür Derneği’nin Olağan Genel Kurul yapıldı. 125 üyesi bulunan derneğin kongresi sancılı geçerken mevcut başkan Muhsin Aydoğdu yeniden başkan seçildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Yörük Efe Kültür Derneği’nin 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Dernek binasında gerçekleşen ve iki başkanın adayının olduğu kongrede, başkan adayı Hakkı Bahçıvanlar kongre öncesi adaylıktan çekildi. Dernekte usulsüzlük yapıldığını iddia eden ve bu yüzden adaylıktan çekildiğini belirten Bahçıvanlar; “Ben soruyorum, sorguluyorum diye yönetim kurulu toplantılarına davet edilmedim. Baktım ki olmuyor ben çıbanbaşı olmayayım diye yönetimden çekildim. Bu kadar insanın zamanını emeğini hiç kimse kendi egoları için çalamaz. İnsanları topluyorsun, istediğin zaman yönetim kurulu topluyorsun. Ben dilekçelerimi yetkili mercilere vereceğim şikayette bulunacağım” dedi.

"BURASI KİMSENİN GÜDÜMÜNDE DEĞİLDİR"

Başkan adayı Hakkı Bahçıvanlar, konuşmasının ardından bir grup üyeyle birlikte dernek binasını terk etti. Mevcut başkan Muhsin Aydoğdu, “Bizim 2008’den 2016 yılına kadar 6 tane cenazemiz çıktı. Hepsi bu dernekte üyeliği olan arkadaşlarımızdı. Biz bunları yaşadık. Şimdi burada bir genel kurula giderken ‘ yok sen şunu eksik yaptın yok sen bunu kapalı yaptım’ diyecek birbirimizi üzecek kadar ufak ve basit değiliz. Biz bir aileyiz ve bu aileyi kimseye de bozdurtmayacağız. Ben başkan olurum ya da bir başkası olur hiç önemli değil, burası aile olarak devem edecek. Derneğimiz devletin vermiş olduğu yetkilere göre idare edilir, kimsenin güdümünde değildir. Ben böyle diyen arkadaşlarımızı kınıyorum” diye konuştu.

Genel Kurulda yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından seçime gidildi. Mevcut başkan Muhsin Aydoğdu yeniden başkan seçildi. (ÖZGE SÖNMEZ)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler