Takip Et

SON DAKİKA

"Artık hizmet süreci başlamıştır"

16 Nisan 2019, Salı 12:22

     


Aydınlılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Apaydın, 31 Mart Yerel Yönetimler seçim sonuçları sonrası göreve başlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başta olmak üzere, ilçe belediye başkanlarına ve meclis üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunup, "Artık hizmet süreci başlamıştır" dedi.

Aydın’da seçmenin yüzde 86,4 katılım sağlayarak demokratik hakkını kullandığını belirten Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Halil Apaydın, göreve gelenlerin artık hizmet etme sürecinin başladığını ifade etti.

“TÜM AYDINLILARIN ORTAK SORUMLULUĞUDUR”

Gurbette yaşayan Aydınlılar olarak en büyük temennilerinin Aydın’ın insana, doğaya ve çevreye duyarlı, daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi, eğitim, sanat, tarım, bilim, ekonomi ve teknolojik alanda gelişmesi olduğunu dile getiren Başkan Apaydın, “Kadim uygarlıkların beşiği olmuş ve Türkiye Cumhuriyetinin aydınlık yüzü, yiğit efelerinin diyarı Aydınımızın ortak değerlerinin korunarak yaygınlaştırılması, kültürel mirasının korunması yeni nesillere tanıtılarak geliştirilmesi tüm Aydınlıların ortak sorumluluğudur. Aydın’ımızın bilinen ve çözülmesi gereken sorunlarının en kısa sürede çözümü, daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi, üretim alanlarının sürdürülebilir kalkınma ilkeleri doğrultusunda verimli kullanılması, üretilen ürünlerin çeşitliliği ve kalitesinin artırılması, katma değeri yüksek ürünlere işlenmesi ve ihracatının arttırılması, doğa ile barışık yatırım alanlarının oluşturulması ve kalkınma odaklı projeler üretilmesi, gelişen teknolojinin takip edilmesi ve uygulanabilmesi için ilimizin tüm kurum ve kuruluşlarla ve sivil toplum örgütleri ile birlikte ve tam uyum içinde çalışılması, yenilikçi fikirler üretmesi ve uygulaması gerekmektedir” dedi.

“YANLARINDA OLDUĞUMUZU BİLMELERİNİ İSTERİZ”

Yerel yönetimler ile tüm kurum ve kuruluşların ilin kalkındırılması için çalışacağını söyleyen Apayadın, “İçinde bulunduğumuz bilgi çağında ülkemiz ve Aydınımızın kalkınması adına vizyoner projelerin geliştirilmesinde ideolojik ayrışmaları bir tarafa bırakarak siyasette, bürokraside, iş dünyasında ve sivil toplum kuruluşlarında yer alan hemşerilerimizin işbirliği içerisinde çalışarak Aydınımızın ve Aydınlının güçlenmesine destek vermenin bir görev olduğuna inanıyoruz. Ankara’da faaliyet gösteren Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği olarak kuruluş gayemize uygun olarak Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımızın Aydın’ımızın gelişmesi, kalkınması ve hak ettiği yere gelmesi için yapacak olduğu çalışmalarda her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Bizler, her türlü fikir, proje ve etkinliği gerçekleştirmede Belediyelerimizle birlikte el ele olmak ve Aydınımızı güçlendirmek arzusundayız. Bu noktada dernek olarak bize düşen her görevi yerine getirmek için çalışacağımızın bilinmesini isteriz. Bu vesile ile Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımızı, Belediye Meclis Üyelerimizi ve muhtarlarımızı kutluyor, seçimlerin demokratik ortamda gerçekleşmesine katkı sağlayan kamu görevlilerine, siyasi partilerin yöneticilerine teşekkür ediyor, seçim sonuçlarının Milletimize, Türkiye’mize, Egemize ve Aydınımıza hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler