Takip Et

SON DAKİKA

Arap Dede hayrı bu yıl da binleri buluşturdu

16 Nisan 2018, Pazartesi 14:13

     


Kuyucak Mustafa Paşa Mahallesi'nde düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Arap Dede hayrı bu yıl da binlerce vatandaşı buluşturdu. Bu yıl 15. kez yapılan hayra, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Birlik beraberlik içinde geçen Arap Dede hayrına, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, İŞ-KUR İl Müdürü Rahmi Terzi, İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, eski Belediye Başkanı Fikri Özçetin, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Emekli öğretmen Fahrettin Organi ve çiftçi Hüseyin Kurt’un organizasyonunda vatandaşların katkıları ile düzenlenen hayırda çorba, kuru fasulye, tavuklu pilav, turşu ve helvadan oluşan yaklaşık 10 bin kişilik yemekle birlikte hazırlanan 31 kazan keşkek vatandaşlara ikram edildi. Kuyucak Belediye personeli vatandaşlarla yakından ilgilenip ikramda bulundu.

Kuyucak İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentürk ve müftülük imam hatiplerinin okuduğu mevlid-i şerifle birlikte vatandaşlar yatırı ziyaret edip dualar etti. Her yıl organizasyonu üstlenen Fahrettin Organi ve Hüseyin Kurt, başta Kuyucak Belediyesi olmak üzere hayırda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Belediye Başkanı Metin Ertürk, vatandaşların birlik beraberlik içinde geçirip kaynaşmasına vesile olan hayra, vatandaşların göstermiş olduğu ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirip, önümüzdeki yıllarda da artarak devam etmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması temennisinde bulundu. (GÜLAY ÖZTEKİN)







 
Son Eklenen Haberler