Takip Et

SON DAKİKA

Hem oku hem kazan fırsatı

15 Ekim 2016, Cumartesi 10:10

     


Söke'de öğrencilere balık yemeği değil, balık tutmayı öğretecekler.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Söke Şubesi, 'öğrencilere balık yemeği değil, balık tutmayı öğretme' anlayışı doğrultusunda hayata geçirdiği “Genç Fidanlar” projesine destek için Söke Ticaret Odası ve Söke Genç İş Adamları Derneği ile protokol imzalandı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Söke Şube Başkanı Meliha Özkesici, Söke’de ilk kez gerçekleştirecekleri projenin protokolle başladığını ifade ederek, “Söke Genç İş Adamları Derneği Başkanı Reşat Er ve Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay ile Genç Fidanlar projemizde paydaş olmak için protokol imzaladık'' dedi.

Üç kurumun da Söke’ye okumaya gelen üniversiteli gençlere hazır balık yemeyi değil, balık tutmayı öğreterek yarı zamanlı iş, staj ve daha sonrasında ise iş istihdamı sağlayacağını kaydeden Özkesici şöyle devam etti: “Genç Fidanlar projesi ile gençlerin çalışarak, işi öğrenerek, emek harcayarak kendi ayaklarının üstünde durmalarını, iş hayatını tanımasını ve kişisel gelişimini amaçlıyoruz. Söke esnafı ve iş adamları, öğrencileri yarı zamanlı veya tam zamanlı çalıştırarak ara eleman ihtiyacını karşılayacak hatta kendi iş yerlerinin ihtiyacına göre elemanını da kendi yetiştirebilecek. Her şey gençler ve Söke için, Söke’nin geleceği, gençlerin geleceği için. Genç Fidanlar, ilçemiz için çok iyi bir proje. Biz Söke Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Söke Genç İş Adamları Derneği ve Söke Ticaret Odası ile ilk girişimi başlattık ve bu sosyal sorumluluk projesine adım attık. Ellerimizi taşın altına koyup 'Biz Varız' dedik. Söke için, gençlik için tüm ilçemize ve gençliğimize hayırlı olsun” dedi. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler