Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlılar ‘Demokrasi’ diye haykırdı

15 Temmuz 2017, Cumartesi 23:51

     


15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Aydınlılar, Demokrasi Yürüyüşü’nde bir araya geldi. İl protokolünün de katıldığı yürüyüşte, her yaştan vatandaş, Türk bayraklarıyla Zafer Meydanı’ndan Atatürk Kent Meydanı’na yürüdü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Aydın’da Demokrasi Yürüyüşü gerçekleştirildi. Vatandaşlar yürüyüş için, 19.30’dan itibaren Zafer Meydanı’nda toplanmaya başladı. Kent protokolünün de alana gelmesiyle vatandaşlar, kortej halinde Doğu Gazi Bulvarı, Hükümet Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarı güzergahını takip ederek Atatürk Kent Meydanı’na kadar yürüdü.

Yürüyüşe katılan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in, ’15 Temmuz 2016’ yazılı bir tişört giydiği görüldü. Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ve bazı öğretim üyeleri de yürüyüşe cübbeleriyle katıldı. Yürüyüşe katılan vatandaşların 15 Temmuz şehitlerinin fotoğraflarının bulunduğu pankartları taşıdığı görüldü.

Katılımcılar yürüyüş sırasında, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Vatan sana canım feda’ sloganları attı. Bazı vatandaşlar, Recep Tayyip Erdoğan’ın posterlerini taşıdı. Korteje eşlik eden ses aracından da 15 Temmuz’la ilgili marşlar çalındı.

Yürüyüşe Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Garnizon Komutanı Albay Mehmet Parım, Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. (KIVANÇ UĞUR)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler