Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Üncül noktayı koydu

15 Şubat 2018, Perşembe 17:41

     


Umurlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nı 22 yıldır sürdüren Erdoğan Üncül, yapılacak olan seçimli genel kurulda aday olmadığını ve görevini noktalamak istediğini söyledi.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Umurlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 21 Mart Çarşamba günü yapılacak olan genel kurulunda tekrar aday olmadığını dile getiren Başkan Erdoğan Üncül, görevi Umurlu esnafının seçeceği yeni yönetime devretmek istiyor.

 

Umurlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nı 1996 yılından bu yana yapan Üncül, 6 dönemdir sürdürdüğü görevi devredecek. Başkan Üncül, "21 Mart 2018 tarihinde genel kurul kararı almış bulunmaktayız. 16 mart 1996 tarihinde şahsım ve ekip arkadaşlarıma esnaflarımızın verdiği oyları namusumuz bildik. Bu anlayışla, 6 dönemdir tek dertleri evlerine helalinden ekmek götürmek olan esnaf ve sanatkarlarımıza, elimizden geldiği ölçüde hizmet etmek için şahsım ve ekip arkadaşlarımla çaba harcadık. Bu uzun hizmet yolunda esnafımıza hizmet vermek için bizlere yardımcı olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi borç biliyoruz. Yapılacak olan genel kurulda, başkanlığa aday olmayacağım. Hizmet bayrağını esnaflarımızın onay ve oy vereceği ekibe teslim etmek istiyorum.Yeni seçilecek ekibe şimdiden bol şanslar diler, tüm esnaf ve sanatkarlarımıza işlerinde bol kazançlar temenni ederim" ifadelerini kullandı. (HATİCE HOŞ)







 
Son Eklenen Haberler