Takip Et

SON DAKİKA

Akın’dan Alıcık’a ziyaret

15 Şubat 2018, Perşembe 10:54

     


Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akın’a teşekkür eden Başkan Alıcık, “Seçim dönemleri çok hassas ve dikkatli olunması gereken süreçlerdir. Önemli olan, Aydınımıza ve ilçelerine hizmet edecek, enerjisini proje üretmeye harcayacak kişinin seçilmesi” ifadelerini kullandı.

 

Yaklaşan yerel seçimler öncesi MHP’den Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretlerinden dolayı Akın’a teşekkür eden Alıcık, “Ümmet benim sevdiğim bir kardeşim. Aynı zamanda partilim. Bu nedenle şimdiden kendisine seçimlerde başarılar diliyorum. Her zaman yanında olduğumu da biliyor. Seçim dönemleri çok hassas ve dikkatli olunması gereken süreçlerdir. Önemli olan, Aydınımıza ve ilçelerine hizmet edecek, enerjisini proje üretmeye harcayacak kişinin seçilmesi. Belediyecilik bizim için sıradan bir olay ve bakış açısı değil. Alt- üst yapıdan, kent estetiğine, sosyal projelerden eğitim ve sağlığı kapsayan ancak en önemlisi toplumun bütününü ele alan çalışmalar yapılmalıdır. Bizler göreve talip olmuş ve göreve gelmiş kişiler olarak her daim vatandaşımızın hizmetindeyiz” sözlerini kaydetti.

Misafirperverliğinden dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür eden Akın, “Başkanımız Nazilli’de birçok şehre örnek olmuş projelere imza atmıştır. Çalışmalarını her zaman yakından takip ediyoruz. Kendisi ile aynı partinin çatısı altında olmaktan her zaman onur duydum. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler