Takip Et

SON DAKİKA

Koyuncuoğlu Pasajı'nda yıkım başladı

14 Kasım 2016, Pazartesi 17:29

     


Söke Belediyesi, uzun süredir ilçe gündemini meşgul eden Koyuncuoğlu Pasajı'ndaki dükkanların yıkımına başladı. Blok blok yıkılacak olan pasajdaki diğer dükkanlar da boşaltılıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke Çayı üzerinde bulunan ve yıllardır gündemde olan Koyuncuoğlu Pasajı'nın yıkımına başlandı. Mahkeme kararı ile yıkımı zorunlu hale geldikten sonra Söke Belediyesi tarafından başlatılan tahliye süreci sona eren dükkanların yıkımı için start verildi. Büyük bir bölümü tahliye edilen Koyuncuoğlu Pasajı'nın Demirköprü tarafındaki bloğunda ilk kepçe vuruldu. Yıkım işleminin başladığı sabah saatlerinden itibaren Söke Belediyesi ekiplerince çevrede gerekli tedbirler alındı.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın göreve gelmesinin ardından kararlılık gösterdiği ‘Söke Çayı Projesi’nin önemli adımlarından biri olan Çayüstü Dükkanları'nın yıkılmaya başlanması, ilçede heyecan yarattı. Yıllardır yerel seçimlerde tüm adayların seçim vaatleri arasında yer alan, yıkılması hep gündeme gelen dükkanlar için en somut adımı Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran atmış oldu.

“SÖKE NEFES ALACAK”

Çayüstü Dükkanları'nın yıkılmasının ardından, yatak düzenlemesi yapılacak olan Söke Çayı'nın kenarında, peyzaj alanları, yürüyüş parkurları oluşturulacak. Her fırsatta Söke Çayı projesini çok önemsediklerini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Dükkanların yıkımı konusunda kararlı olduğumuzu her fırsatta dile getirdik. Yıkıma başladık. Söke Çayı düzenlemesi, ilçemizin olmazsa olmaz projelerinden birisiydi. Projenin gerçekleşebilmesi konusunda en büyük adımlardan birini attık” dedi. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler