Takip Et

SON DAKİKA

Sel ve taşkınlara müdahale edildi

14 Haziran 2017, Çarşamba 13:29

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi; Karpuzlu Gölcük - Akçaabat, Ektirli - Dutağaç , Koçarlı Güdüşlü, Bağcılar ve Dedeköy , Sultanhisar Uzunlar mahallelerinde aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen sel, taşkın ve toprak kaymasına müdahale etti.

 

Gece boyunca mesai yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Aydın il genelinde hayatı normale döndürmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. İş makineleri ile kapanan yollar açılırken, oluşan su birikintilerine ve tıkanan dere yataklarına da müdahale edildi.

 

FELAKETİN ÖNÜNE GEÇİLDİ

Yaşanan olumsuzluklara hemen müdahale ederek olası felaket yaşanmasını önleyen Büyükşehir Belediyesi ekiplerine çok teşekkür eden vatandaşlar, “Akşam saatlerinde başlayan yağmurun çok şiddetli olmasından dolayı sel ve taşkınlar oldu, bu yüzden büyük endişeye kapıldık. Ancak Büyükşehir Belediyesi ekipleri iş makineleri ile birlikte hemen çalışma başlattı ve büyük bir felaketin önüne geçildi" şeklinde konuştular. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler