Takip Et

SON DAKİKA

Biletlerinizi şimdiden alın!

14 Haziran 2017, Çarşamba 14:03

     


Aydın’da eğitim ve öğretimin yılı sona erip tatile girilmesiyle birlikte tren garı ve şehirler arası otobüs terminalinde yolcu yoğunluğu yaşandı. Ramazan bayramına sayılı günler kala hareketlenmeye başlayan terminalde bayramın ilk üç günü otobüslerin dolu olduğu öğrenildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ramazan bayramına sayılı günler kala, sevdikleriyle bayramı geçirmek isteyen vatandaşlar soluğu otobüs terminalinde aldı. Aydın’da otobüs firma görevlileri, öğrencilerin memleketlerine dönmesiyle birlikte yoğunluğun azaldığını söyleyerek, sadece bayramın ilk 3 günü yoğunluk yaşanacağını belirtti. Yolcuların azaldığından dert yanan firma görevlileri, “Bayrama 1 hafta var ama otobüsler bomboş, sadece Ramazan tatilinin başlamasıyla bir doluluk yaşanacak. Tatilini ailesiyle, sevdikleriyle geçirmek isteyenler, biletlerini şimdiden alamaya başladı. Boş yer, şu an var; fakat yine de vatandaşların şimdiden biletlerini almalarını öneriyoruz” dedi.

Rezervasyonlu yerlerin biletlerinin, bir an önce temin etmek gerektiğini vurgulayan firma görevlileri, “Rezervasyonlu yerleri çok fazla tutamıyoruz. Bu yüzden biletlerin bir an önce alınması gerekiyor” diye konuştu. (ÖZGE SÖNMEZ)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler