Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli ilçe Kaymakamı Nazilli Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti

14 Mayıs 2021, Cuma 12:33

     


Nazilli ilçe Kaymakamı Nazilli Devlet Hastanesine gelerek Hastane personeli ve hastaların Ramazan Bayramlarını kutladı. Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy Nazilli Devlet Hastanesine gelerek Hastane yöneticileri, çalışanları ve hastanede tedavi için bulunan hastaların bayramlarını kutladılar.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bayramlaşmada Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Garnizan Komutanı Jand. Binbaşı Hakdan Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan’da hazır bulundular.

Bayramlaşmada Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Engin Tetik ve hastane yöneticileri ev sahipliği yaparak, Hastanede görevinin başında olan Hastane çalışanlarının ve tedavi için hastanede bulunan hastaların bayramlarını kutlayarak şeker ikram ettiler.

Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, “Ramazan Bayramında Nazilli Devlet Hastanemize ziyarette bulunarak canla başla çalışmakta olan hastane çalışanlarımızın ve yine tedavi için hastanede bulunan hastalarımızın ramazan bayramlarını kutladık. Hastanemizdeki çalışmalar ile ilgili olarak hastane Başhekimimizden gerekli bilgiler aldık. Ben tüm dünyayı etkisi altına alan ve tüm dünyanın mücadele etmekte olduğu kovid ile ilgili olarak gece gündüz demeden zaman mefhumu gözetmeksizin aşılama çalışmalarını sürdüren sağlık personellerimizi de ayrıca yürekten kutluyorum” dedi. (DHA) 







 
Son Eklenen Haberler