Takip Et

SON DAKİKA

44 yaşında asker olan Eray, annesini ağlattı

14 Mayıs 2017, Pazar 11:26

     


Karacasu Engelliler Derneği, düzenlenen çeşitli etkinliklerle Engelliler Haftası'nı kutladı. Aydın ve Nazilli’den gelen Engelli Dernekleri'nin de katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikler, asker eğlencesiyle son buldu. Belediyeye ait Pazaryeri'nde yapılan törenin ardından mevlit okundu. Daha sonra düzenlenen asker eğlencesinde, aileleri ile birlikte dans edip doyasıya eğlenen engellilerin kına töreninde duygusal anlar yaşandı. Temsili olarak bir günlük üniforma giyip asker olan 44 yaşındaki Eray Kurt, 90 yaşındaki annesini ağlattı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

ASKER ANNESİ HERKESİ DUYGULANDIRDI

Kına töreninde, engelliler, aileleriyle birlikte müzisyen Haydar Demir’in çalıp seslendirdiği türkü ve oyun havaları eşliğinde dans edip doyasıya eğlendi. Duygusal anların da yaşandığı asker eğlencesinde vatani görevini yerine getirmek için Denizli 11. Piyade Tabur Komutanlığı’nda temsili olarak bir günlük askere uğurlanan 44 yaşındaki Eray Kurt, annesini ağlattı. Eray’ın, 90 yaşındaki annesi Huriye Kurt, oğlunun eline kına yakılırken duygulandı. Annesinin ağladığını gören Eray, boynuna sarılıp annesini öptü. Anneler gününü de kutlayarak teselli eden Eray ve annesinin duygusal anları herkese duygu dolu anlar yaşattı.

 

OĞLUNUN MÜRÜVVETİNİ GÖRMENİN SEVİNÇ VE HÜZNÜNÜ YAŞADI

Gözyaşlarını tutamayıp ağlayan ve herkesi duygulandıran Huriye Kurt, evin en küçüğü olan ve hep askere gitme özlemi çeken oğlunun bu muradını erdiğini görmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Anne Kurt, “Evimin en küçüğü, 6 çocuğumdan biri olan oğlum Eray’ın askere uğurlanıp temsili de olsa vatani görevini yerine getirmiş olmasından dolayı çok mutlu oldum. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Vatan sağ olsun” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR’İN SAĞLADIĞI ARAÇLA İLÇEYE GELDİLER

Karacasu Engelliler Derneği’nin etkinliğine Aydın’dan Tüm Engelliler Derneği Başkanı Yüksel Tilki, Kuvayı Milliye ve Mücahitler Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Türkiye Kadın Hakları Derneği Aydın Şube Başkanı Sevgi Uygunoğlu, Nazilli Engelliler Derneği Ayşe Hışıl ve dernek üyeleri katıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan iki sarı civciv ile gelen engelliler, birlik beraberlik içinde hep birlikte eğlenerek harika bir gün geçirdi. Dernek Başkanı Hüseyin Dilmen, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen katılımları ile bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm engelli dostlarına ve vatandaşlara teşekkür etti. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler