Takip Et

SON DAKİKA

Atabay’dan hakkındaki iddialara yalanlama

14 Şubat 2018, Çarşamba 13:53

     


Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, yaptığı yazılı açıklamada, hakkındaki iddiaları yalanladı. Atabay, “Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali bazı kimseler suçlu olduğu halde kendilerini güçlü hissederler. Onları böyle düşünmeye sevk eden kendi seviyesizlikleri ve fütursuzluklarıdır” dedi.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

 

Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, yazılı açıklamasında bazı internet siteleri ile sosyal medyada hakkında çıkan iddiaları yalanladı. Son günlerde bazı internet siteleri ve sosyal medyada kendisiyle ilgili gerçeği yansıtmayan ve tamamen hayal mahsulü haberlerin yapıldığını belirten Atabay, “Konu İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Kontrolörlüğü Başmüfettişleri tarafından incelenmiştir ve konunun şahsımla bir ilgisi yoktur” dedi. Kendisiyle ilişkilendirilmeye çalışılan olayın sorumluları ve paydaşlarının kamuoyunda bilindiğini ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, “İçişleri Bakanlığı Başmüfettişlerince yapılan inceleme sonucu hazırlanan raporda kamuoyunca da bilinen malum kişilerin isimleri de mevcuttur. Hiç şüphe olmasın ki, bu kişiler ile ilgili konu yargıya intikal edecektir ve ilgili kişiler hukuk önünde hesap verecektir” diye konuştu.

“TEK AMACIM ŞEFFAF BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI”

Yapılan haberlerin gerçeklerle hiçbir ilgisinin olmadığını, bu gerçek dışı haberleri sosyal medyada yaymaya çalışan kişilerin itibarı ve adli sicil kayıtlarının kamuoyunca bilindiğini kaydeden Atabay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali bazı kimseler suçlu olduğu halde kendilerini güçlü hissederler. Onları böyle düşünmeye sevk eden kendi seviyesizlikleri ve fütursuzluklarıdır. Göreve geldiğim günden beri tek amacım şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hizmet etmek ve Didim Belediyesi’ni kurumsal bir yapıya kavuşturmaktır. Kurumsallaşmanın temel amacı, belediyemizin tüm faaliyetlerinin sistematik hale getirilmesi ve kişilere bağımlı olmadan faaliyetlerimizin sağlıklı, şeffaf, açık ve herkes tarafından kontrol edilebilir bir şekilde yürütülebilmesidir.” (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler