Takip Et

SON DAKİKA

Stajyer avukatların ilk dersi Feyzioğlu'ndan

13 Kasım 2017, Pazartesi 17:36

     


Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, 16 Kasım Perşembe günü Aydın Barosu tarafından düzenlenecek 2017-2018 Stajyerlerin eğitim öğretim yılı açılış töreni için Aydın’a geliyor. Avukatlık mesleğine yeni atılacak stajyer adayları, ilk dersi TBB Başkanı Feyzioğlu’ndan alacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, stajyerlerin 2017-2018 eğitim öğretim yılı açılışı için Aydın’a geliyor. Feyzioğlu, Perşembe günü saat 13.30’da Baro Lokali Konferans salonunda yapılacak açılış törenine katılarak avukat adaylarına ilk dersi verecek. Feyzioğlu, daha sonra Baro Başkanı Gökhan Bozkurt ile birlikte stajlarını tamamlayıp avukatlık mesleğine atılacak 11 genç avukatın yemin törenine katılarak, avukatlık ruhsatlarını takdim edecek.

 

MESLEĞE YENİ ATILAN 11 GENÇ AVUKATA RUHSATLARI VERİLECEK

Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, bu eğitim öğretim yılının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “TBB Başkanımız Metin Feyzioğlu’ndan açılışımıza katılması yönünde ricada bulunduk. Oda bizi kırmadı. Avukatlık mesleği ile ilgili ilk dersi Birlik Başkanımız Metin Feyzioğlu verecek. Ardından 11 genç avukatımızın avukatlık ruhsatlarını birlikte vereceğiz. Katılımları ile bizleri onurlandıracak olan Başkanımız Feyzioğlu’na şimdiden çok teşekkür ediyoruz” dedi. (GÜLAY ÖZTEKİN)







 
Son Eklenen Haberler