Takip Et

SON DAKİKA

15 Temmuz şehitlerinin adı, Didim’de fidanlarla yaşıyor

13 Temmuz 2018, Cuma 18:15

     


Didim’de Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminde şehit olan polisler anısına Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesinde oluşturulan 15 Temmuz Şehit Polisler Koruluğu’na dikilen fidanlarla 15 Temmuz şehitlerinin adı yaşatılıyor.
FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKALYIN
15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından Türk demokrasisine ve milli iradeye karşı teşebbüs edilen hain darbe girişimi esnasında şehit düşen polislerin aziz hatıralarını yaşatmak için Didim Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesinde 15 Temmuz Şehit Polisler Koruluğu oluşturuldu. Türk demokrasisine ve milli iradeye karşı teşebbüs edilen hain darbe girişiminin unutturulmaması ve bu ihanetin üzerinin örtülmemesi için Didim Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü içerisinde, bin 600 metrekare arazi üzerine oluşturulan 15 Temmuz Şehit Polisler Koruluğu’na 15 Temmuz gecesi şehitlik mertebesine ulaşan polislerin isimlerinin verildiği çam fidanları, müdürlük personelince dikildi.

Fidan dikimini gerçekleştirdikleri bölgeyi şehitlik korusu haline getirmeyi amaçladıklarını belirten müdürlük yetkilileri, her bir fidana darbe girişiminde şehit olan polislerin isminin verildiğini aktardı. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler