Takip Et

SON DAKİKA

Ata’yı anmak için 630 kilometre pedal bastılar

12 Kasım 2016, Cumartesi 12:03

     


Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. yılı anma etkinlikleri kapsamında Aydınlı doğaseverler ve bisikletçiler ''Ata’mızın Yolunda Aydın’dan Ankara’ya'' sloganıyla 630 kilometre pedal çevirerek Anıtkabir'de Ata’yı andılar.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Atatürk’ü Anıtkabir'de anmak için üç yıldan beri ''Ata’mızın Yolunda Aydın’dan Ankara’ya'' sloganıyla pedal basan Aydınlılar, bu yıl da bu geleneği sürdürdü. 6 Kasım günü Aydın’dan bisikletlerle yola çıkan 14 kişilik grup 630 kilometre pedal basarak Ankara’ya ulaştı. Biskletliler Derneği Aydın Şubesi Başkan Hümeyre Yılmaz, Söke Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği üyeleri ile birlikte birinci gün 134 kilometre, ikinci gün 164 kilometre, üçüncü gün 127 kilometre, dördüncü gün 124 kilometre ve beşinci gün 81 kilometre yok katederek Ankara’ya vardılar.

“ATA’MIZIN YOLUNDA OLACAĞIZ”

Bisikletliler Derneği Aydın Şube Başkanı Hümeyra Yıkılmaz, “630 km boyunca bu gurur dolu yolda birlikte pedal bastığımız 14 arkadaşımıza göstermiş oldukları azim ve başarıdan dolayı teşekkür eder, gelecek yıllarda da Cumhuriyet'imize ve demokrasimize sahip çıkmak için Ata’mızın yolunda olmaya devam edeceğiz. Ayrıca bizlerden her zaman olduğu gibi bu yıl da da araç desteğini esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na' teşekkür etmek istiyorum” dedi. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler