Takip Et

SON DAKİKA

Ankara katliamında hayatını kaybedenler Efeler'de anıldı

11 Ekim 2016, Salı 09:32

     


Efeler'de, Aydın Emek ve Demokrasi Güçleri üyeleri ile çok sayıda vatandaş, geçtiğimiz yıl 10 Ekim'de Ankara Garı önünde gerçekleşen terör saldırısının birinci yıl dönümünde, Kent Meydanı'nda bir araya gelerek saldırıda hayatını kaybedenleri andı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

101 kişinin hayatını kaybettiği saldırının birinci yıl dönümünde, Efeler'de basın açıklaması yapıldı. Patlamada hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının bulunduğu pankartın açıldığı basın açıklamasında, yerdeki fotoğrafların üzerine de karanfil bırakıldı. Basın açıklamasına CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci de katıldı.

Saygı duruşunun ardından Aydın Emek ve Demokrasi Güçleri adına açıklama yapan Aydın Tabip Odası Başkanı Hakan Karagözlü, DİSK, KESK, TMMOB ve TTB'nin çağrısı ile geçen yıl 10 Ekim'de Ankara'da düzenlenen Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi’ne yönelik bombalı saldırıda 101 vatandaşın hayatını kaybettiğini söyledi. 500'e yakın vatandaşın da patlamada yaralandığını kaydeden Ekici, "10 Ekim’de kaybettiğimiz yoldaşlarımızı saygı ve özlemle anıyor, anıları önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi. Açıklamanın ardından sloganlar atan grup, olaysız bir şekilde dağıldı. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler