Takip Et

SON DAKİKA

Aydın BŞB, 26 milyon liralık kredi kullanacak

11 Mayıs 2017, Perşembe 18:36

     


Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin mayıs ayı ikinci oturumunda, İncirliova Hizmet Merkezi, Bozdoğan Kültür Merkezi ve Atça Hal Tesisleri için inşası için 26 milyon liralık kredi kullanılması oy birliğiyle kabul edildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin mayıs ayı ikinci oturumu, Büyükşehir Belediye Meclisi Salonu'nda yapıldı. Büyükşehir Başkan Çerçioğlu’nun başkanlık ettiği toplantıda 39 gündem maddesi görüşüldü. 1 saate yakın süren toplantıda, ilçelere yapılacak yatırımlar için kullanılması planlanan krediler karara bağlandı.

Buna göre, Büyükşehir Belediyesi’nin İncirliova Hizmet Merkezi için 14 milyon 750 bin lira, Bozdoğan Kültür Merkezi için 5 milyon 428 bin lira ve Atça Hal Tesisleri için 6 milyon 230 bin lira olmak üzere toplam 26 milyon 408 bin lira kredi kullanılması önerisi meclis gündemine geldi. Meclis üyeleri, İller Bankası A.Ş.’den kredi kullanmasını oybirliğiyle kabul etti. Yatırımlarla ilgili, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yetki verildi. Meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi'nin 48'inci Uluslararası Sultanhisar Atça Nysa Çilek Tarım Kültür ve Sanat Festivali'ni, Sultanhisar Belediyesi ile ortaklaşa yapmasını kararlaştırdı. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler