Takip Et

SON DAKİKA

“Çağdaş kentleşmenin önündeki engelleri kaldırıyoruz”

11 Ocak 2017, Çarşamba 15:03

     


Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yeni yapılan kent meydanının önünde kötü görüntü oluşturan eski evin yıkımına katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

'Modern ve yaşanabilir Germencik' anlayışıyla ilçenin çehresini değiştirmek için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ümmet Akın, kamulaştırma işlemleri tamamlanan eski evin yıkımına başlandığını söyledi. Belediye Başkanı Akın, “İlçemizde modern kentleşme anlamında büyük adımlar attık. Bu anlamda birçok proje ürettik ve uygulamaya geçtik. Şartlar dolayısıyla büyük zorluluklarla karşılaşmamıza rağmen yılmıyoruz ve çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Germencik, geleneksel mimari ile donatılmış düzgün sokaklara, temiz ve ferah görünüme kavuşana dek buradayız ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu anlamda ilçemizde yeni projelendirip inşa ettiğimiz kent meydanın içinde bulunduğu halde hukuk zemininde yıllardır kamulaştırma işlemi süren eski ve harabe evin davası lehimize sonuçlandı ve işlemleri sona erdi. Bu eski evin yıkımını nihayet gerçekleştiriyoruz. Çağdaş şehirleşmenin önündeki engeller bir bir kalkıyor. İlçemize yaptığımız hizmetlerin tamamı, vatandaşımıza daha refah bir alanda yaşam imkanı sağlamak ve rahat nefes alabilecekleri sosyal donatı alanlarını artırarak sosyal yaşamında önünü açmak içindir. Bu hususta siz değerli vatandaşlarımızın istek ve önerilerini her zaman dinlemeye ve hayata geçirmeye hazırız ”diye konuştu.

Açıklamaların ardından Başkan Ümmet Akın’ın katılımı ile Germencik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kontrolünde kent meydanında bulunan eski binanın yıkımı gerçekleştirildi. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler