Takip Et

SON DAKİKA

AYGİAD'dan 'dolar bozdurma' kampanyasına destek

10 Aralık 2016, Cumartesi 10:41

     


Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla tüm yurtta başlatılan dolar bozdurma kampanyasına destek verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Doların önlenemeyen yükselişi karşısında TL kullanma çağrısı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ülke çapında farklı kurumlardan destek açıklamaları gelmeye devam ederken Aydın Genç İşadamları Derneği de dolar bozdurarak kampanyaya destek verdi. Efeler Hükümet Bulvarı üzerinde bulunan Menderes Döviz Bürosu’nda dolar bozduran AYGİAD Yönetim Kurulu üyeleri, herkesi dolar bozdurma kampanyasına destek vermeye davet etti.

AYGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Pehlivan, devletin çağrısına katkı sağlamak istediklerini söyleyerek, “Derneğimiz üyelerinin kasalarındaki, ceplerindeki dolarları bozdurma kararı aldık. Bundan sonra da derneğimiz üyeleri, hafta içinde biriken dolarlarını düzenli olarak döviz bürosunda TL’ye çevirme için kararı aldı. Biz de bu sayede harekete destek verdik” dedi.

Bankaların ve finansal kuruluşların daha büyük adımlar atması gerektiğini belirten Pehlivan, “Dolar-euro kurunun düşmesi için bankaların daha büyük adımlar atması gerekiyor. Halkın desteğine onlarında cevap vermesini bekleyeceğiz. Sorunların en kısa zamanda aşılmasını diliyorum” diye konuştu. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler