Takip Et

SON DAKİKA

Şehit öğretmen, Başsavcı Arslan’ın akrabasıydı

10 Haziran 2017, Cumartesi 16:05

     


Batman’ın Kozluk İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın ateşi hem memleketi Çorum’a hem de Aydın’a düştü. Şehit Aybüke Yalçın’ın Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan’ın akrabası olduğu öğrenildi. Başsavcı Arslan, cenaze töreni için Çorum’a gitti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Batman’ın Kozluk İlçesi’nde AK Partili Belediye Başkanı Veysi Işık'ın içinde olmadığı makam aracına PKK'lı teröristler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sırasında mermiler, Kozluk Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde görevli 22 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın içinde bulunduğu otomobile isabet etti.

Genç öğretmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Yanında bulunan öğretmen arkadaşı ise yaralandı.

Hainlerin kurşunlarına hedef olan Aybüke öğretmenin, birkaç ay önce Batman'a atandığı ve bunu sosyal medya hesabından 'Öğretmen oldum ben' diyerek büyük bir mutlulukla paylaştığı öğrenildi.

 

BATMAN’DA TÖREN DÜZENLENDİ

Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın için, Batman Öğretmenevi bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Törene, Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Şevket Ertuğ Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Törene katılanların gözyaşlarına hakim olamazken, cenaze, Ankara'da yapılan resmi törenin ardından defnedilmek üzere Çorum'un Osmancık ilçesine gönderildi.

 

YALÇIN, BAŞSAVCI HAKAN ARSLAN’IN AKRABASIYDI

Şehit öğretmenin acısı hem memleketi Çorum’a hem de Aydın’a düştü. Yalçın’ın aslen Çorumlu olan Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan’ın akrabası olduğu öğrenildi. Başsavcı Arslan ve eşi hakim Özben Arslan, cenaze töreni için Ankara'da düzenlenecek resmi törene gitti. Arslan çifti daha sonra Çorum’un Osmancık İlçesi’ne giderek Şehit Öğretmeni son yolculuğuna uğurladı. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler