Takip Et

/>

SON DAKİKA

Çifte düğün rezervasyonu yargıya taşınıyor

8 Ekim 2016, Cumartesi 10:00

     


Karacasu Vakfı tarafından işletilen Karacasu Belediye Düğün Salonu'nda, 8 Ekim’de evlenecek iki ayrı çifte aynı gün için rezervasyon verilince ortalık karıştı. Düğün yerinin yazılı olduğu davetiyelerini dağıtmış olan iki aile ve salonun işletmecileri aralarında uzlaşamayınca başka bir salon bulmak ve yeniden davetiye bastırıp dağıtmak zorunda kalan Emrah Karcılı, olayı yargıya taşıyacağını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

DÜĞÜNE 10 GÜN KALA FARK EDİLDİ

Karacasu’da oğlunu evlendirecek olan Yeşilyurt İmamı Bekir Karataş, geçen ocak ayında 8 Ekim tarihine rezervasyon yaptırdığı Karacasu Belediye Düğün Salonu'nu Vakıf'tan kiraladı. Parasını da peşin ödeyen Karataş, düğün tarihi yaklaşınca davetiye bastırıp dağıtmaya başladı. Bir buçuk ay önce nikahı kıyılan Fotoğrafçı Emrah Karcılı da salonu kiralamak için Karacasu Vakfı’na gitti. Kendisine 8 Ekim için gün verildi. Rezervasyon yaptırıp 100 lira kaparo bırakan Karcılı, bir taraftan da 3 bin davetiye bastırdı, düğün hazırlıklarına başladı. Davetiye dağıtırken, eline geçen bir davetiyede aynı gün ve yerde bir başkasının da düğünü olduğunu görünce şaşkına dönen Karcılı, davetiyeyle birlikte soluğu Vakıf'ta aldı. Vakıf Müdürü Güneş Küpelioğlu, bir yanlışlık olduğunu, salonun iki ayrı çifte verildiğini söyleyerek, özür diledi.

REZERVASYONU İLK YAPTIRANA VERİLDİ

İki düğüncü aile, kiraladıkları belediye düğün salonuna aynı gün verilen rezervasyon yüzünden birbirine düştü. Taraflar 'sen ben' kavgasına tutuşurken düğün salonu, rezervasyonu ilk yaptıran Bekir Karataş’a verildi. Mağdur olan Emrah Karcılı’nın ise başka bir düğün salonu bulması istendi, zararının karşılanacağı söylendi. Bu durum karşısında öfkelenen Karcılı, zararın karşılanmasını kabul etmeyip olayı yargıya taşıyacağını ifade etti.

“MAHKEMEDE GÖRÜŞECEĞİZ”

Düğüne 10 gün kala ortaya çıkan hatadan dolayı mağdur olduğunu söyleyen Emrah Karcılı, “Vakfın yaptığı hata yüzünden hem maddi hem de manevi zarara uğradım. Düğünümüz, Karacasu Belediyesi Düğün Salonu'nda olsa organizasyon parası vermeyecektim. Açık havada yapıldığı için ayrıca organizasyona para verdim. Zararım 3 bin lirayı buldu. Davetiyeleri dağıtmıştım. Yeniden davetiye bastırıp dağıtmak zorunda kaldım. Hatta çoğu yere davetiye veremedim” diye konuştu. Karcılı, düğünden sonra sorumlular hakkında dava açacağını, onlarla mahkemede hesaplaşacağını söyledi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler